Seydişehir'de 3 bin karaçam ve sedir fidanı dağıtıldı

KONYA (AA) - Konya Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Seydişehir ve Aladağ Orman İşletme Şefliği, vatandaşlara fidan dağıttı.Seydişehir Orman İşletme Şefi Fatih Ünal, Milli İrade Meydanı ve Seydişehir Orman İşletme Şefliği önünde...

22 Mart 2022 Salı 14:23
Seydişehir'de 3 bin karaçam ve sedir fidanı dağıtıldı

KONYA (AA) - Konya Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Seydişehir ve Aladağ Orman İşletme Şefliği, vatandaşlara fidan dağıttı.

Seydişehir Orman İşletme Şefi Fatih Ünal, Milli İrade Meydanı ve Seydişehir Orman İşletme Şefliği önünde 21 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 3 bin karaçam ve sedir fidanını vatandaşlara dağıttıklarını belirtti.

Fidanların toprakla buluşmasını sağlayarak sağlıklı nefes almayı hedeflediklerini dile getiren ​​​​​​​Ünal, duyarlıkları ve doğaya olan sevgilerinden dolayı Seydişehir halkına teşekkür etti. ​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.