Seydişehir'de ahır yangını

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinin Gevrekli Mahallesi'nde çıkan yangında ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi.Gevrekli Mahallesi Gevrekli Mahallesi Musluk mevkiinde, Şerafettin Ekşiye ait ahırda henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın...

19 Eylül 2021 Pazar 11:34
Seydişehir'de ahır yangını

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinin Gevrekli Mahallesi'nde çıkan yangında ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi.

Gevrekli Mahallesi Gevrekli Mahallesi Musluk mevkiinde, Şerafettin Ekşiye ait ahırda henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Samanların alev aldığı yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü.

Ahır sahibinin hayvanları ile dağda olduğu sırada çıkan yangını gören komşuları durumu itfaiyeye ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri ile Seydişehir Belediyesine ait iş makinaları alevlere uzun süre müdahale ederek yangını söndürdü.

Yangında ahır ve samanlık kullanılamaz hale gelirken, hayvanların ahır da olmaması daha büyük bir felaketin önüne geçti.

Yangında 50 ton saman ve balya yandı.


Anahtar Kelimeler:
Seydişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.