Seydişehir'de bisiklet turu

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Bisikletçileri "Arabadan in, bisiklete bin", "Doğa için pedalla" sloganıyla bisiklet turu düzenledi.Rehber Ali Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşları bisiklet sporuyla...

14 Mayıs 2018 Pazartesi 10:10
Seydişehir'de bisiklet turu

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Bisikletçileri "Arabadan in, bisiklete bin", "Doğa için pedalla" sloganıyla bisiklet turu düzenledi.Rehber Ali Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşları bisiklet sporuyla buluşturmak, doğa katliamlarına dikkat çekmek amacıyla tur yaptıklarını söyledi. Hareketsiz yaşamın insan sağlığını olumsuz etkilediğini kaydeden Öz, "Seydişehir ormanlarıyla, doğasıyla oksijen deposu. Haftada en az iki gün arabadan inip bisiklete binilirse hem çevre ve doğaya sahip çıkmak hem de sağlık için faydalıdır. Belediye önünden 12 kişiyle hareket ettiğimiz tur yaklaşık 6 saat sürdü. Toplam 90 kilometre pedal çevirerek harika bir doğa içinde, eğlenceli bir gün geçirdik. Doğayı ve çevreyi seven herkesi turlarımıza davet ediyoruz." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SeydişehirBisikletDoğaTur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.