Seydişehir'de masa tenisi turnuvası

KONYA (AA) - Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan "Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı" kapsamında masa tenisi turnuvası düzenlendi. Seydişehir Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli...

25 Ekim 2018 Perşembe 14:36
Seydişehir'de masa tenisi turnuvası

KONYA (AA) - Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan "Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı" kapsamında masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Seydişehir Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün destekleriyle "Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı" kapsamında ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlenen masa tenisi turnuvalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen ödül törenine Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen emniyet görevlileri ve öğretmenlere teşekkür etti.

Dereceye giren öğrenciler, bisiklet, kol saati ve spor ayakkabı ile ödüllendirildi.

Anahtar Kelimeler:
TURNUVAMasa Tenisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.