Seyitgazi'de 20 ton şeker pancarı çaldığı iddia edilen zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde bir çiftçiye ait yaklaşık 20 ton şeker pancarını çaldığı iddia edilen şüpheli, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beykışla Mahallesi'nde...

14 Aralık 2020 Pazartesi 15:57
Seyitgazi'de 20 ton şeker pancarı çaldığı iddia edilen zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde bir çiftçiye ait yaklaşık 20 ton şeker pancarını çaldığı iddia edilen şüpheli, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beykışla Mahallesi'nde Ozan S'ye ait tarlada yaşanan hırsızlık olayına ilişkin çalışma başlattı.

Ekipler, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde herhangi bir çiftçilik kaydı olmayan, çiftçilikle uğraşmayan ve çeşitli suçlardan sabıkası olan H.Ş'nin elinde yüklü miktarda şeker pancarı bulunduğunu tespit etti.

Jandarma ekiplerince, H.Ş'nin evinde yapılan aramalarda, söz konusu çalıntı şeker pancarları bulundu.

Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 14.12.2020 16:28
Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkŞeker Pancarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.