Sinanpaşa'da sokak hayvanları ve kuşlar için yemleme çalışması yapıldı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde etkili olan soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları ve kuşlar, beslendi.Sinanpaşa Kaymakamlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü...

29 Ocak 2022 Cumartesi 14:39
Sinanpaşa'da sokak hayvanları ve kuşlar için yemleme çalışması yapıldı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde etkili olan soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları ve kuşlar, beslendi.

Sinanpaşa Kaymakamlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü işbirliğiyle sokak hayvanları ve kuşlar için kent merkezi ve Tokuşlar köyündeki belirli noktalara mama ve yiyecek bırakıldı.

Yemleme çalışmalarına Sinanpaşa Kaymakamı Zeynep Topcu, DKMP Afyonkarahisar Şefi Mehmet Sonkaya ve kurum çalışanları ile güvenlik güçleri katıldı.





Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.