Sivas Belediye Başkanı Bilgin, sokağa çıkma kısıtlamasında sahada çalışan ekibe tatlı ikram etti

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sahada çalışan ekipleri ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.Sivas Belediyesinden yapılan...

13 Aralık 2020 Pazar 14:36
Sivas Belediye Başkanı Bilgin, sokağa çıkma kısıtlamasında sahada çalışan ekibe tatlı ikram etti

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sahada çalışan ekipleri ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bilgin, kentin farklı noktalarında asfalt serim işine devam eden Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri ziyaret etti.

İlk olarak Şeyh Şamil Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Bilgin, Başkan Yardımcısı Levent Olgun ve Fen işleri Müdürü Kenan Karataş'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışanlara tatlı ikram eden Bilgin, daha sonra asfalt serim makinesine binerek bir süre sıcak asfalt döktü.

Burada açıklama yapan Bilgin, Sivas Belediyesinin kısıtlama zamanında da sahada tüm ekipleriyle çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Bu sene 65 mahallede, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında, organize sanayi bölgesinde ve çeşitli noktalarda daha yaşanabilir bir Sivas için alt ve üst yapı çalışmaları yaptıklarını aktaran Bilgin, şunları kaydetti:

"Fen işleri ekiplerimiz gördüğünüz gibi asfalt döküyor, park bahçe, temizlik, sosyal yardım ekiplerimiz de sahada. Veteriner hizmetlerimiz de aksamadan sürüyor. Yani tüm ekiplerimizle çalışıyoruz. Herkesin evde olduğu bugünlerde fedakarca çalışma yapan, hemşerilerimize hizmet eden mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Yukarı Tekke Mezarlığı'ndaki çalışmaları da yerinde inceleyen Bilgin, buradaki ekibe de tatlı ikram etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.