Sivas Belediyesi "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazandı

SİVAS (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan sıfır atık projesi kapsamında Sivas Belediyesi "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazandı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, düzenli depolama sahasında gerçekleştirilen...

09 Aralık 2020 Çarşamba 13:54
Sivas Belediyesi

SİVAS (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan sıfır atık projesi kapsamında Sivas Belediyesi "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, düzenli depolama sahasında gerçekleştirilen belge takdim törenine Sivas Valisi Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Başkan Yardımcısı Kayhan Işık, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Doğan ile protokol üyeleri katıldı.

Ayhan, "Sıfır Atık Belgesi"ni Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'e takdim etti.

Program öncesi Vali Ayhan, Başkan Bilgin ve il protokolü, Düzenli Depolama Sahası ve Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi'ni gezerek Başkan Yardımcısı Kayhan Işık'tan bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.