Sivas Belediyesinin şehir trafiğini rahatlatacak ulaşım projeleri devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilen stadyum yanı üst geçit ve bağlantı yolu projesinin yüzde 65'inin tamamlandığı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, şehir trafiğini rahatlatacak ulaşım projeleri...

28 Temmuz 2022 Perşembe 14:58
Sivas Belediyesinin şehir trafiğini rahatlatacak ulaşım projeleri devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilen stadyum yanı üst geçit ve bağlantı yolu projesinin yüzde 65'inin tamamlandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, şehir trafiğini rahatlatacak ulaşım projeleri devam ediyor.

Üst geçit ve bağlantı yolu projesi kapsamında devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, projenin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda tamamlanacağını belirtti.

Projenin tamamlanmasıyla, Buhara Caddesi, stadyum bölgesi ve Erzincan çevre yoluna bağlanacak.

Bağlantı yolu üzerinde kalan mevcut hızlı tren hattı ise bir üst geçit projesi ile aşılacak, hattın toplam uzunluğu 2 kilometre olacak.

Proje kapsamında Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde bir kavşak, Sivasspor Caddesi üzerine ise 25 metre genişlik ve 450 metre uzunluğunda köprü inşa edilecek.

Projelerin toplam maliyeti 25 milyon lirayı bulacak.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.