Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde akademik kurul toplantısı

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesinin akademik kurul toplantısı yapıldı.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Turizm Fakültesinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Turizm Fakültesi Dekanı...

23 Şubat 2022 Çarşamba 13:55
Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde akademik kurul toplantısı

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesinin akademik kurul toplantısı yapıldı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Turizm Fakültesinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç, fakülte yönetimi ve akademisyenler katıldı.

Yıldız ve beraberindekiler toplantı öncesi Turizm Fakültesi Konferans Salonu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Konferans salonunun hayırlı olmasını dileyen Yıldız, "Mecburi dersler dışında eğitim yüz yüze olacak. Turizm Fakültesinde 6+2 eğitim modeli başarılı bir şekilde devam ediyor. Fakültemizin yaptığı çalışmalarla üniversitemizin tanınırlığı artıyor. Öğrencilerimizi iyi yetiştirmememiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Eğitimde devamlılığın esas olduğunu vurgulayan Yıldız, "Kendi öğrencilerimizi yetiştirip geleceğe hazırlamamız önemli. Yüksek lisans ve doktora programları sayesinde de fakültemizin daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum." açıklamasında bulundu.

Yıldız'ın konuşmasının ardından Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç fakültenin çalışmaları ile ilgili sunum yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.