Sivas Emniyet Müdürlüğünden "176. yıl klibi"

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla klip hazırladı.Klipte polis kızının İl Emniyet Müdürlüğünü ziyareti ve bir gün içinde yaşadıklarını günlüğüne...

09 Nisan 2021 Cuma 21:12
Sivas Emniyet Müdürlüğünden

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla klip hazırladı.

Klipte polis kızının İl Emniyet Müdürlüğünü ziyareti ve bir gün içinde yaşadıklarını günlüğüne aktarması yer alıyor.

Emniyetteki tüm birimleri gezerek polislerle sohbet eden kızın, Sivas Valisi Salih Ayhan ve İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ile karşılaştığı sırada yaşadığı diyalog da klipte bulunuyor.

Polislerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde fedakarca yaptığı görevleri de anlatan polis kızının "şehitler köşesi"ni görünce "Bizlerin güvenliğini sağlamak için, vatanımızı düşmanlardan korumak için şehit düşmüşler. Ne kadar da fedakarca değil mi?" diyerek polis olmaya karar verdiğini söylemesi de klipte yer alıyor.

Sivas Valisi Salih Ayhan, sosyal medya hesabından klibi paylaşarak, "Her daim var ol Türk polisi. Huzur ve güvenliğimiz başta olmak üzere, Kovid-19 ile mücadelede de mesai mefhumu gözetmeden onurla ve gururla çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 176. yıl dönümünü tebrik ediyorum. Şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.