Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi seçimleri bu yıl yapılacak

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinin bu yıl içerisinde yapılacağını bildirdi.Köksal, yaptığı açıklamada, kamuoyunda SESOB'un...

03 Şubat 2021 Çarşamba 16:54
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi seçimleri bu yıl yapılacak

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinin bu yıl içerisinde yapılacağını bildirdi.

Köksal, yaptığı açıklamada, kamuoyunda SESOB'un seçimi varmış gibi bir algı oluştuğunu, bu nedenle de açıklama yapma gereği duyduklarını belirtti.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinin iki adayı olduğunu aktaran Köksal, şunları kaydetti:

"Uzun yıllar kooperatifte başkanlık görevini sürdüren mevcut başkan Yüksel Demirgilin aday olmaması nedeniyle Mesut Dursun ve Hakan Demirgil, kooperatife aday olduklarını açıklamışlardır. Bu adaylarımız gerek ziyaretler gerekse de çalışmalar yaparak kendilerini tanıtmaktadır. Adaylarımızın, ahiliğe ve esnaf teşkilatına yakışır bir şekilde kendilerini tanıtmalarını, dürüst ve dedikodulardan uzak durmalarını, taşkınlığa fırsat vermemelerini temenni ediyorum. Aldığımız duyumlara ve bilgilere göre hiçbir alakası olmayan kişi ve kuruluşların kooperatifin seçimlerine müdahil olduğu, girişimlerde bulunduklarını öğrendik. Esnafımız, kendine hizmet edeceği başkanını da kendi seçecektir. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olarak iki adayımıza da başarılar diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.