Sivas İl Özel İdaresi Gölova’da 9,6 milyon lira yatırım yaptı

SİVAS (AA) - Sivas'ta İl Özel İdaresince 2020 yılında Gölova ilçesine 9 milyon 625 bin lira yatırım yapıldığı bildirildi.İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Gölova ilçesinde 2020 yılında Özel İdare ve KÖYDES programları...

16 Aralık 2020 Çarşamba 13:15
Sivas İl Özel İdaresi Gölova’da 9,6 milyon lira yatırım yaptı

SİVAS (AA) - Sivas'ta İl Özel İdaresince 2020 yılında Gölova ilçesine 9 milyon 625 bin lira yatırım yapıldığı bildirildi.

İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Gölova ilçesinde 2020 yılında Özel İdare ve KÖYDES programları kapsamında 3 kilometre yolda birinci kat, 17 kilometre yolda ikinci kat asfalt çalışması, 4 kilometre yolda ise onarım ve stabilize çalışması yürütüldü, 1 menfez yapıldı.

İlçe genelinde 5 adet içme suyu projesi tamamlanırken, tarımsal sulama projeleri ile 9 hektar alanda daha sulama gerçekleştirilecek.

Diğer yandan, ilçede 1 okul onarımı ile 2 yeni okulun yapımı tamamlandı.

İlçede 2020 yılında bugüne kadar kırsal alt yapıya 829 bin lira, onarım ve yeni okulların yapımına 8 milyon 796 bin lira harcama yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.