Sivas TSO Başkanı Eken ve SESOB Başkanı Köksal'dan Regaip Kandili mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken ile Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.TSO Başkanı Eken, mesajında şu...

17 Şubat 2021 Çarşamba 12:02
Sivas TSO Başkanı Eken ve SESOB Başkanı Köksal'dan Regaip Kandili mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken ile Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

TSO Başkanı Eken, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kandiller, kalpleri birbirine yaklaştıran, toplumsal dayanışmayı arttıran, birlik ve beraberliğin sağlandığı özel gecelerdir. Regaib, rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisidir. Sevgili Peygamberimiz, bu geceye ulaştığında, Allah'ım Recep ve Şaban ayını bizim için mübarek kıl ve bizi ramazan ayına kavuştur diye dua etmiştir. Rahmetin, bereketin, bolluğun, birlik ve beraberliğin sağlandığı üç aylarda Yüce Allah'tan temennimiz tüm İslam alemine sağlık ve huzur getirmesidir."

SESOB Başkanı Beşir Köksal da Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları, Ramazan ayının müjdecisi ve üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'nin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.