Sivas Valiliği 14 Mart Tıp Bayramı'na özel video klip hazırladı

SİVAS (AA) - Sivas Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 14 Mart Tıp Bayramı'na özel hazırladığı video kliple sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. "Mehmetçik vatana göğsünü siper ederken sarılan tüm yaralarda...

14 Mart 2021 Pazar 14:04
Sivas Valiliği 14 Mart Tıp Bayramı'na özel video klip hazırladı

SİVAS (AA) - Sivas Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 14 Mart Tıp Bayramı'na özel hazırladığı video kliple sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

"Mehmetçik vatana göğsünü siper ederken sarılan tüm yaralarda sen varsın." sözleriyle başlayan klipte, hayata gözlerini açan bir bebeğin ilk anında sağlıkçıların yanında yer aldığı vurgulandı.

Hastanelerin çeşitli polikliniklerinde muayene edilen hastaların görüntülerine yer verilen klipte, acil durumlarda sağlıkçıların zamana karşı yarışı anlatıldı.

Klipte, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla sağlıkçıların her türlü zorluğa rağmen fedakarca mücadelede ettiği görüntülere yer verilirken, sağlık teşkilatının güçlendirilmiş araç ve gereçleriyle vatandaşların hizmetinde olduğu da belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.