Sivas Valisi Ayhan ve Belediye Başkanı Bilgin’den Berat Kandili mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Ayhan, mesajında, ramazan ayının habercisi olan mübarek gecelerden Berat Kandili'ne erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Tüm...

16 Mart 2022 Çarşamba 12:18
Sivas Valisi Ayhan ve Belediye Başkanı Bilgin’den Berat Kandili mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ayhan, mesajında, ramazan ayının habercisi olan mübarek gecelerden Berat Kandili'ne erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Tüm İslam aleminin kandilini kutlayan Ayhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine gayret göstermeli, büyüklerimizin ve dostlarımızın kandilleri tebrik edilerek, hayır duaları alınmalıdır. Unutmayalım ki sevinç ve mutluluklar paylaşıldıkça artar, sıkıntılar da paylaşıldıkça hafifler. İbadetlerle geçirilmesi gereken Berat gecesinde yapılacak duaların, dünyada barışın sağlanması, refahın artması, manevi ve kültürel değerlerimizin muhafazası, bütün insanlığın selameti, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşmanın ve merhametin çoğalmasına vesile olmasını diliyorum."

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin de mesajında şunları kaydetti:

"Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, hayrın, bereketin ve tüm güzelliklerin bol bol ihsan edildiği bu ulvi gecede Yüce Allah’a ellerimizle beraber gönüllerimizi de açarak mağfiret dilemeliyiz. Berat Gecesi'ni fırsat bilerek bizleri bu gecenin fazilet ve bereketinden uzaklaştıran kin, düşmanlık, dargınlık ve küskünlük gibi davranışları terk ederek, daima sevgi, muhabbet ve kardeşlik duyguları içinde dostluğun ve kardeşliğimizin kıymetini bilmeliyiz. Ayrıca bu mübarek gecemizin, hastalıklardan, afetlerden, kaza ve belalardan kurtuluşa vesile olmasını Cenabı Allah'tan diliyorum. Bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, insanlığın huzuruna, sağlığına, hayrımıza ve kurtuluşumuza vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.