Sivas'ta 126 yabancı uyruklu yakalandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, yasa dışı yollardan yurda giren 126 yabancı uyruklu yakalandı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yol kontrolü ve arama faaliyeti kapsamında, Erzincan-Tokat karayolunun Akıncılar ilçesi girişinde...

08 Kasım 2017 Çarşamba 14:21
Sivas'ta 126 yabancı uyruklu yakalandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, yasa dışı yollardan yurda giren 126 yabancı uyruklu yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yol kontrolü ve arama faaliyeti kapsamında, Erzincan-Tokat karayolunun Akıncılar ilçesi girişinde bir yolcu otobüsünü durdurdu.

Otobüste, yasa dışı yollardan yurda girdikleri belirlenen 104 Afganistan ve 22 Pakistan uyruklu bulunduğu tespit edildi. Organizatör oldukları iddia edilen 2 zanlı gözaltına alındı.

Araca el koyan jandarma ekipleri, otobüs sahibine trafik kurallarını ihlal ve biletsiz yolcu taşımaktan 31 bin 211 lira para cezası uyguladı.

Jandarmaya götürülen yabancı uyruklular, işlemlerin ardından Sivas Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.