Sivas'ta besiciler hayvanlarını örtülerle soğuktan koruyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde besiciler, canlı hayvan pazarına getirdikleri hayvanlarını örtülere sararak soğuktan koruyor. Şarkışla ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece perşembe günleri...

21 Ocak 2021 Perşembe 13:54
Sivas'ta besiciler hayvanlarını örtülerle soğuktan koruyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde besiciler, canlı hayvan pazarına getirdikleri hayvanlarını örtülere sararak soğuktan koruyor.

Şarkışla ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece perşembe günleri açık olan canlı hayvan pazarına gelen besiciler, hayvanlarını soğuktan ceket, kazak, mont gibi giysilerin yanı sıra kilim ve çeşitli örtülerle korumaya çalıştı.

Termometrelerin sabah saatlerinde sıfırın altında 17 dereceyi gösterdiği ilçede pazar alanında ateş yakan besicilerin hayvanlarını soğuktan korumak için aldığı tedbirler ilgi uyandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.