Sivas'ta evde kumar oynayan 9 kişiye 29 bin 943 lira ceza yazıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ve kısıtlama kurallarını ihlal ederek kumar oynadığı belirlenen 9 kişiye 29 bin 943 lira ceza verildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir apartman dairesinde kumar oynatıldığı...

30 Nisan 2021 Cuma 13:26
Sivas'ta evde kumar oynayan 9 kişiye 29 bin 943 lira ceza yazıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ve kısıtlama kurallarını ihlal ederek kumar oynadığı belirlenen 9 kişiye 29 bin 943 lira ceza verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir apartman dairesinde kumar oynatıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, kumar oynayan 9 kişi yakaladı.

Şüphelilere "kumar oynamak, maske takmamak, sosyal mesafe kuralları ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek" gibi suçlardan 29 bin 943 lira ceza uygulandı.

Evdeki arama sırasında yere bir miktar sentetik uyuşturucu attığı belirlenen kişi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
CezaSivasKumar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.