Sivas'ta fıskiyenin ıslattığı ağaç dalları soğuk havada buz tuttu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde etkili olan soğuk hava nedeniyle fıskiyenin ıslattığı ağacın dallarında buz sarkıtları oluştu.Hafik Gölü kıyısında bir restoranda, çimlerin sulanması için açılan fıskiyenin ıslattığı...

11 Mayıs 2021 Salı 14:10
Sivas'ta fıskiyenin ıslattığı ağaç dalları soğuk havada buz tuttu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde etkili olan soğuk hava nedeniyle fıskiyenin ıslattığı ağacın dallarında buz sarkıtları oluştu.

Hafik Gölü kıyısında bir restoranda, çimlerin sulanması için açılan fıskiyenin ıslattığı ağaç dalları gece etkili olan soğuk hava nedeniyle buzla kaplandı. Bir kısmı çiçeklenen, diğer bölümü buzla kaplanan ağaçlar ilginç görüntü oluşturdu.

İlçede çiftçilik yapan Fethi Kaya, AA muhabirine, gece saatlerinde soğuk hava nedeniyle bazı ekili alanlarda domates ve biber gibi fidelerin zarar gördüğünü söyledi.

Bu arada, Sivas'ta son 2 gündür soğuk hava etkili oluyor.

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 3 dereceye kadar düştüğü kentte, özellikle tarımla uğraşanlara zirai don uyarısında bulunuldu.

Soğuk havanın bu gece de il merkezi ve ilçelerde etkili olması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
SivasHafikSoğuk Hava
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.