Sivas'ta gençler esnafın kandilini kutladı

SİVAS (AA) - Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen "Sultan Şehrin Gönüllüleri" projesinin Hafik ilçe temsilcisi gençler, esnafı ziyaret ederek Miraç Kadili'ni kutladı.Hafik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü...

10 Mart 2021 Çarşamba 17:23
Sivas'ta gençler esnafın kandilini kutladı

SİVAS (AA) - Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen "Sultan Şehrin Gönüllüleri" projesinin Hafik ilçe temsilcisi gençler, esnafı ziyaret ederek Miraç Kadili'ni kutladı.

Hafik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yahya Yıldırım eşliğinde esnafın kandilini kutlayan gençler, Kaymakam Ahmet Tan'ı ziyaret etti.

Kaymakamlık toplantı salonunda gençlerle bir araya gelen Tan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gönüllü gençlerin kandilini kutladı.

Gençlerle bir süre sohbet eden Tan, istek ve taleplerini dinledi.

Anahtar Kelimeler:
Hafik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.