Sivas'ta kaçakçılık operasyonları

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında, 6 bin 60 paket gümrük kaçağı sigara, 15 gram kubar ve 5 gram toz esrar ve 2 adet captagon hap ele geçirildi, 14 şüpheli hakkında işlem yapıldı.Sivas İl Jandarma Komutanlığı...

07 Ağustos 2018 Salı 15:02
Sivas'ta kaçakçılık operasyonları

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında, 6 bin 60 paket gümrük kaçağı sigara, 15 gram kubar ve 5 gram toz esrar ve 2 adet captagon hap ele geçirildi, 14 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında son bir haftada 11 sigara ve 3 uyuşturucu madde kaçakçılığı olayına müdahale etti.

Operasyonlarda, 6 bin 60 paket gümrük kaçağı sigara, 15 gram kubar esrar ve 5 gram toz esrar ve 2 adet captagon hap ele geçirildi.

Olaylarla ilgili 14 şüpheli hakkında işlem yapıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.