Sivas'ta kaçakçılıkla mücadele

SİVAS (AA) - Sivas’ta kasım ayında kaçakçılara yönelik operasyonlarda 10 kişi yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kasım ayında gerçekleştirdikleri...

09 Aralık 2021 Perşembe 18:02
Sivas'ta kaçakçılıkla mücadele

SİVAS (AA) - Sivas’ta kasım ayında kaçakçılara yönelik operasyonlarda 10 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kasım ayında gerçekleştirdikleri 4 ayrı operasyonda 25 litre sahte alkol, 10 litre etil alkol, 500 gram alkol aroması, 130 paket kaçak sigara, 25 kilogram nargile tütünü, 23 tarihi eser ve 5 bin 338 gümrük kaçağı cep telefonu yedek parçası ele geçirdi.

Söz konusu operasyonlarda yakalanan 2 şüpheliye “2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa muhalefet” suçundan, 8 şüpheliye ise “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefetten" yasal işlem yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.