Sivas'ta kaybettiği kimlik kartını son anda bulan aday sınava kıl payı yetişti

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 2021 yılının ilk Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2021- ALES/1) yapıldı.Adaylar, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesindeki...

02 Mayıs 2021 Pazar 11:58
Sivas'ta kaybettiği kimlik kartını son anda bulan aday sınava kıl payı yetişti

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 2021 yılının ilk Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2021- ALES/1) yapıldı.

Adaylar, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesindeki binalarda sınava girdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bina girişlerinde maske ve dezenfektan dağıtılan adaylar, kimlik kontrolü yapılarak salonlara alındı.

Edebiyat Fakültesi'nde sınava giren bir aday, girişteki kontrolde kimlik kartını düşürdüğünü fark etti.

Telaşla bina çevresinde arama yapan aday bir süre sonra kimlik kartını buldu.

Aday, yeniden sınavın yapılacağı binaya geldiğinde kapının kapandığını gördü.

Görevliye binaya zamanında geldiğini ancak kimliğini aramak için dışarı çıkmak zorunda kaldığını anlatan aday, görevlilerle yaptığı görüşme neticesinde sınav salonuna alındı.



Anahtar Kelimeler:
SivasAlesKimlikAday
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.