Sivas'ta öğrenciler jeotermal serada staj yapacak

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) ve Netgreen Tarım Seracılık AŞ arasında öğrencilerin staj yapmalarına yönelik protokol imzalandı.CÜ'den yapılan açıklamaya göre, imza törenine CÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Netgreen...

05 Nisan 2022 Salı 10:19
Sivas'ta öğrenciler jeotermal serada staj yapacak

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) ve Netgreen Tarım Seracılık AŞ arasında öğrencilerin staj yapmalarına yönelik protokol imzalandı.

CÜ'den yapılan açıklamaya göre, imza törenine CÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Netgreen Yönetim Kurulu Başkanı Sami Aydın, Sivas Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (STBMYO) Müdürü Prof. Dr. Hasan Eleroğlu, STBMYO Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Demirbaş ve firma yetkilileri katıldı.

Protokol, modern topraksız cam serada STBMYO Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü öğrencilerinin Netgreen'de staj ve uygulama dersi yapmalarını kapsıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.