Sivas'ta vaşak görüntülendi

SİVAS (AA) - Nesli tükenme tehlikesi altında olan vaşak, Sivas'ın Divriği ilçesi kırsalında bir öğretim görevlisi tarafından karla kaplı arazide görüntülendi.Hobi olarak yaban hayatını fotoğraflayan ve görüntüleyen Sivas Cumhuriyet...

31 Ocak 2022 Pazartesi 16:32
Sivas'ta vaşak görüntülendi

SİVAS (AA) - Nesli tükenme tehlikesi altında olan vaşak, Sivas'ın Divriği ilçesi kırsalında bir öğretim görevlisi tarafından karla kaplı arazide görüntülendi.

Hobi olarak yaban hayatını fotoğraflayan ve görüntüleyen Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Turgay Kural, Divriği ilçesi kırsalında bir vaşakla karşılaştı.

Kural, profesyonel kamerasıyla nesli tükenme tehlikesi altındaki vaşağı karla kaplı arazide kayıt altına aldı.

Kayıtta, kayalıklarda bir süre sabit duran vaşağın ardından araziye indiği, bir süre gezindikten sonra ise gözden kaybolduğu görülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.