Sivas'ta yolcu otobüslerinde kış lastiği denetimleri sıklaştırıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta trafik ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle şehirlerarası otobüs terminalinde kış lastiği denetimi yaptı.İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde...

31 Ocak 2022 Pazartesi 14:39
Sivas'ta yolcu otobüslerinde kış lastiği denetimleri sıklaştırıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta trafik ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle şehirlerarası otobüs terminalinde kış lastiği denetimi yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde otobüslere yönelik kış lastiği ve emniyet kemeri denetimi gerçekleştirdi.

Ekipler, otobüsle seyahat eden yolcuları emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.

Trafik polisleri "kumpas" adı verilen aletle de otobüs lastiklerinin diş derinliklerini ölçtü.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Tunay Başarık, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte yoğun kış şartları yaşandığını söyledi.

Vatandaşların güvenli seyahati için her türlü tedbiri almaya çalıştıklarını belirten Başarık, "Araçlarımızda kış lastiği denetimi yaptık. Daha sonra araçlarımızda şehirlerarası yolculuk yapan yolcularımıza emniyet kemerlerini takmaları konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetinde bulunduk." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.