Sivas'ta "Yöresel Ürünler Satış Merkezi" açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta Hamidiye Kültür Bahçesi'nde "Yöresel Ürünler Satış Merkezi" hizmete girdi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yılmaz Şimşek ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen açılışın ardından...

03 Temmuz 2022 Pazar 20:05
Sivas'ta

SİVAS (AA) - Sivas'ta Hamidiye Kültür Bahçesi'nde "Yöresel Ürünler Satış Merkezi" hizmete girdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yılmaz Şimşek ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen açılışın ardından gıdadan hediyelik eşyaya kadar birçok ürünün satışa sunulduğu dükkanlar gezildi.

Satış merkezine herkesi davet eden Şimşek, Sivas Kadın Kooperatifleri'nin hazırladığı lezzetli ürünlerinin de tadına baktı.

Ürünleri inceleyen Şimşek'e, AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın eşlik etti.

Protokol, işletmecilere hayırlı olsun temennisinde bulunarak bereketli kazançlar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.