Soğuktan etkilenen hayvanlara yardım eli

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesi tarafından sokakta ve doğada yaşayan hayvanlar için kuru mama ve yem bırakılıyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hayvanların soğuk havada aç kalmamaları için yaşam alanlarına yakın noktalara düzenli...

08 Ocak 2019 Salı 11:01
Soğuktan etkilenen hayvanlara yardım eli

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesi tarafından sokakta ve doğada yaşayan hayvanlar için kuru mama ve yem bırakılıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hayvanların soğuk havada aç kalmamaları için yaşam alanlarına yakın noktalara düzenli olarak kuru mama ve yem bırakılıyor, hayvanların sağlık durumları kontrol ediliyor.

Veteriner hekim kontrolünde tedavi için Belediye Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirilerek tedavileri yapılan bazı hayvanlar ise daha sonra tekrar doğal yaşam alanlarına salınıyor.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk, sokak hayvanlarına ve doğadaki yabani hayvanlara karşı duyarlı bir belediye olduklarını belirtti.

Ertürk, “Yaşam alanımızı paylaştığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmuyoruz. Onlara yaklaşan kış öncesi düzenli olarak mama ve yem bırakıyoruz. Dostlarımıza destek olmak ve yardım etmek için her şeyi yapıyoruz." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Adana
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.