Sorgun Çadırözü Yaylası suya kavuşuyor

YOZGAT (AA) - Yozfat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesinde bulunan Çadırözü Yaylası içme suyuna kavuşuyor.Eymir Belediye Başkanı Çetin Mertoğlu, yaptığı açıklamada, beldede hayvancılık yapan vatandaşların yaz mevsiminde çıktıkları...

18 Aralık 2020 Cuma 13:09
Sorgun Çadırözü Yaylası suya kavuşuyor

YOZGAT (AA) - Yozfat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesinde bulunan Çadırözü Yaylası içme suyuna kavuşuyor.

Eymir Belediye Başkanı Çetin Mertoğlu, yaptığı açıklamada, beldede hayvancılık yapan vatandaşların yaz mevsiminde çıktıkları yaylada su sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

Mertoğlu, belediye imkanlarıyla getirilen suyun, yaylacıların çok önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirterek, "Yaz mevsimini burada geçiren vatandaşlarımız hayvanlarını sulamada ve kendi içme suyu ihtiyaçlarını karşılamada sıkıntı yaşıyorlardı. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için başlattığımız su arama çalışmalarımızdan olumlu sonuç aldık. Suyu yaylaya getirmek için hem personelimiz, hem de yaylacı vatandaşlarımızın yardımıyla çalışmalara başladık." dedi.

Yağmur ve soğuk havaya rağmen özverili çalışan tüm personel ve destek olan vatandaşlara teşekkür eden Mertoğlu, getirilen suyun hayırlı olması dileğinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
SuSorgunEymir Beldesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.