Sorgun Hükümet Konağına engelli asansörü

YOZGAT (AA) - Sorgun Hükümet Konağı'na Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) tarafından yaptırılan engelli asansörü, törenle hizmete girdi. Hükümet konağında düzenlenen törende konuşan Kaymakam Mustafa Altınpınar, hizmete...

15 Mayıs 2019 Çarşamba 14:44
Sorgun Hükümet Konağına engelli asansörü

YOZGAT (AA) - Sorgun Hükümet Konağı'na Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) tarafından yaptırılan engelli asansörü, törenle hizmete girdi.

Hükümet konağında düzenlenen törende konuşan Kaymakam Mustafa Altınpınar, hizmete giren asansörün büyük bir eksikliği ortadan kaldırdığını, bundan böyle engelli vatandaşların daha kolay olarak resmi birimlere ulaşacağını söyledi.

Altınpınar, soruna çözüm bulabilmek amacıyla TANAP yetkilileriyle görüştüklerini ve buraya bir asansör yapılması yönünde proje hazırlattıklarını anlatarak, "Projemizi TANAP’a sunduk, olumlu karşılandı ve buraya asansör yapılmasına onay verildi. Bundan böyle vatandaşlarımız hükümet konağında bulunan tüm birimlere rahatlıkla ulaşacaklar ve sorunlarını bizzat kendileri dile getirebileceklerdir." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.