Sorgun TSO üyelerinin borçlarını yapılandıracak

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta Sorgun Ticaret ve Sanayi Odasınca, pandemi döneminin oluşturduğu zorlu koşullarda üyelere destek olmak amacıyla yapılandırma olanağı getirdi.Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, yaptığı açıklamada, birikmiş oda...

16 Aralık 2020 Çarşamba 13:25
Sorgun TSO üyelerinin borçlarını yapılandıracak

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta Sorgun Ticaret ve Sanayi Odasınca, pandemi döneminin oluşturduğu zorlu koşullarda üyelere destek olmak amacıyla yapılandırma olanağı getirdi.

Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, yaptığı açıklamada, birikmiş oda borçlarının yapılandırılacağını belirterek, "2020 yılı birinci taksit tutarları ile ödenmemiş olan 2019 ve daha önceki yıllara ait yıllık aidat ve munzam aidat anapara borçlarına yönelik, yapılandırma olanağı sağladık." dedi.

Arslan, üyelerin geçmiş dönem aidat borçlarının faizlerini silip, dileyenlere 6 taksit olanağı sağlanacağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.