Sorgun TSO'dan 716 öğrenciye mont yardımı

YOZGAT (AA) - Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından 716 öğrenciye mont yardımı yapıldı.TSO Başkanı Üzeyir Arslan gazetecilere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile ilçe merkezinde eğitim öğretim gören 716 öğrenciye,...

02 Kasım 2021 Salı 15:56
Sorgun TSO'dan 716 öğrenciye mont yardımı

YOZGAT (AA) - Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından 716 öğrenciye mont yardımı yapıldı.

TSO Başkanı Üzeyir Arslan gazetecilere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile ilçe merkezinde eğitim öğretim gören 716 öğrenciye, polar mont yardımı yapıldığını söyledi.

Montların 400'ünün TOBB, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sorgun TSO arasında imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında yapıldığını aktaran Arslan, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Osman Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 400, diğer liselerden de belirlediği 316 öğrencimize, bu küçük yardımı yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde gerçekleştirilen yardımlarla ilçemizde eğitim gören çocuklarımızın ihtiyacını bir nebze de olsa gidermeye çalışıyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.