Sorgun'da esnafa beyanname uyarısı

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Kaygusuz, yeni yıl itibariyle basit usul esnafının beyannamelerini oda olarak kendilerinin yapacağını bildirdi. Esnafın her 3 ayda bir beyanname vereceğini kaydeden Kaygusuz, basit usule...

07 Ocak 2019 Pazartesi 15:51
Sorgun'da esnafa beyanname uyarısı

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Kaygusuz, yeni yıl itibariyle basit usul esnafının beyannamelerini oda olarak kendilerinin yapacağını bildirdi.

Esnafın her 3 ayda bir beyanname vereceğini kaydeden Kaygusuz, basit usule tabi mükelleflerin alış ve giderleri ile satış ve hasılatlarına ilişkin üçer aylık kayıtlarının, 2019 itibarıyla odaları tarafından yapılacağını kaydetti.

Kaygusuz, "Odamıza kayıtlı olan basit usul esnafımız odamıza gelerek, beyannamelerini makul fiyat karşılığında alabilecek." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.