Sorgun'da "İyilik yap izi kalsın" projesi

YOZGAT (AA) - Sorgun Şehit Yunus Emre Doğan Anaokulu öğrencileri "İyilik yap izi kalsın" projesi kapsamında Gedikhasanlı köyü ve Doğankent beldesinde öğrencilerle buluştu.Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci ,anaokulu...

07 Mart 2019 Perşembe 15:47
Sorgun'da

YOZGAT (AA) - Sorgun Şehit Yunus Emre Doğan Anaokulu öğrencileri "İyilik yap izi kalsın" projesi kapsamında Gedikhasanlı köyü ve Doğankent beldesinde öğrencilerle buluştu.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci ,anaokulu öğrencilerin proje kapsamında, evlerde kullanmadıkları oyuncak ve kırtasiye malzemelerini yeniden değerlendirmek üzere akranlarına hediye ettiklerini söyledi.

Ekinci, öğrencilerde paylaşma kültürü oluşması açısından bu ziyareti önemsediklerini dile getirerek, "Şehit Yunus Emre Doğan Anaokulu öğrencilerimiz, evlerinde bulunan fazla oyuncak, kırtasiye malzemelerini sınıflarında paketleyerek ilçemiz Gedikhasanlı Şehit Mustafa Önder İlkokulu ile Doğankent Şehit Lokman Erkan İlkokulundaki okul öncesi öğrencilere hediye etti. Emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.