Sorgun’da köy yollarında asfaltlama çalışması sürüyor

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta Sorgun Özel İdare Müdürlüğü köy yollarında asfaltlama çalışmasını sürdürüyor.İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, AA muhabirine, bu yılki çalışmalar kapsamında 8 köy yolunun asfalt kaplama yapılmasının...

16 Ağustos 2021 Pazartesi 15:37
Sorgun’da köy yollarında asfaltlama çalışması sürüyor

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta Sorgun Özel İdare Müdürlüğü köy yollarında asfaltlama çalışmasını sürdürüyor.

İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, AA muhabirine, bu yılki çalışmalar kapsamında 8 köy yolunun asfalt kaplama yapılmasının planlandığını ve bunlardan 7'sinde çalışmaların tamamlandığını belirtti.

Kayhan, Küçüktaşlık ve Büyüktaşlık köyü arasındaki 1,5 kilometrelik asfaltın bozulduğunu, bu nedenle yolun sökülüp yeniden 1. kat asfalt kaplama yapıldığını ifade ederek "Karaburun köyü yolunda 2, Veliöldük'te 4, Kodallı-Kodallı Çiftliği arasında 8, Tuzlacık'ta 2, Günpınar köyü yolunda 4 kilometre 2. kat asfalt çalışması yapıldı. Yine bu yılın planlaması içerisinde bulunan Küçük Eynelli köyü yolunda çalışmalara kısa sürede başlanacak ve burada da 4 kilometre yol 2. kat asfalt ile kaplanacak." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.