Sorgun'da "Proje Döngüsü Eğitimi" verildi

YOZGAT (AA) - Sorgun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul yöneticileri ve öğretmenlere "Proje Döngüsü Eğitimi" verildi. Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, 4 gün süren eğitimde proje döngüsünün aşamaları...

29 Ocak 2019 Salı 15:37
Sorgun'da

YOZGAT (AA) - Sorgun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul yöneticileri ve öğretmenlere "Proje Döngüsü Eğitimi" verildi.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, 4 gün süren eğitimde proje döngüsünün aşamaları hakkında bilgiler verildiğini ve bu eğitimin proje hazırlanması konusunda öğretmen ve yöneticilere katkılar sağlayacağını söyledi.

Eğitimi veren görevlilerden Yusuf Ünal da uygulanmak istenen proje fikrinin belirlenmesi ile başlayan, tüm faaliyetlerin yürütülme aşamalarını kapsayan sürece proje döngüsü denildiğini belirtti.

Ünal, "Proje yönetim döngüsü, Avrupa Birliği tarafından kullanılan ve proje hazırlama sürecinin doğru planlanması, etkinliğinin arttırılması için tercih edilen bir yöntemdir. Proje döngüsünün başlıca aşamaları, fikrin belirlenmesi, proje fikrinin analiz edilmesi, planlanması, kaynak bulunması, faaliyetlerin uygulanması, izleme ve değerlendirmedir." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.