Sosyal medyada uyuşturucu kullanımını özendirdikleri iddia edilen 4 zanlı yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sosyal medya üzerinden uyuşturucu kullanımını özendirdikleri ileri sürülen 4 şüpheli jandarma tarafından gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu kullanan ve kullanılmasını...

31 Mayıs 2022 Salı 16:42
Sosyal medyada uyuşturucu kullanımını özendirdikleri iddia edilen 4 zanlı yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sosyal medya üzerinden uyuşturucu kullanımını özendirdikleri ileri sürülen 4 şüpheli jandarma tarafından gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu kullanan ve kullanılmasını kolaylaştıranlara yönelik sosyal medya üzerinden inceleme başlattı.

Bu kapsamda yapılan çalışmalarda, B.E, F.K, N.K. ve Y.Ş'nin sosyal medya üzerinden uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirici paylaşımlarda bulundukları tespit edildi.

Melikgazi ve Kocasinan ilçelerinde düzenlenen operasyonda, zanlılar gözaltına alındı.

Operasyonda, 4 cep telefonu, 4 SIM kart, 1 hafıza kartı, 2 taşınabilir bellek ve dijital materyallere el konuldu.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.