Spor AŞ sporcuları Antalya'dan 11 madalyayla döndü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ sporcuları, Wushu Türkiye Şampiyonası'nda 11 madalya elde etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya'da 15-16 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen Wushu...

19 Şubat 2022 Cumartesi 15:58
Spor AŞ sporcuları Antalya'dan 11 madalyayla döndü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ sporcuları, Wushu Türkiye Şampiyonası'nda 11 madalya elde etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya'da 15-16 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen Wushu Türkiye Şampiyonası'na katılan sporcular, 6 altın, 1 gümüş, 4 bronz madalya kazandı.

Yarışmada Elif Ceyda Yalçın, Gül Reyhan Doğaner, Muhammed Ali Yıldırım, Ecrin Gülay Düzgün, Aslıhan Turhan ve Buket Kaya altın madalya alırken, Şahabettin Aksu 2 gümüş madalyanın sahibi oldu, Seher Ertürk, Ayşegül Koçer, Şura Nur Arı ve Mustafa Gökhan Gürbüz de bronz madalya kazandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Spor AŞ'nin Gençlik ve Spor Kulübü antrenör ve sporcularını tek tek tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.