STSO Başkanı Eken ve SESOB Başkanı Köksal'dan Ramazan Bayramı mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken ile Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Eken, mesajında, yaşanan salgın...

11 Mayıs 2021 Salı 15:38
STSO Başkanı Eken ve SESOB Başkanı Köksal'dan Ramazan Bayramı mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken ile Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Eken, mesajında, yaşanan salgın süreci nedeniyle olağan dışı bir ramazan ayı yaşadığını belirterek, "Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı ramazan ayını tamamlayarak Ramazan Bayramı'na biraz burukta olsa ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

SESOB Başkanı Beşir Köksal da Ramazan Bayramı'nın yaşanan salgın nedeniyle buruk bir şekilde geçirileceğini belirtti.

Salgın nedeniyle esnafın dükkan kapatmak zorunda kaldığını aktaran Köksal, koronavirüsün biran önce son bulmasını dileyerek mesajını şöyle sürdürdü:

"Tüm hemşerilerimizin, esnaf ve sanatkarlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın ülkemizin ve tüm İslam aleminin birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını, esnafımızın ve halklımızın virüs belasından kurtularak normal hayata dönmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum."



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.