Subaru hibrit e-BOXER motorlu 2 modelini tanıtacak

- Boxer motor ve elektrikli motorun birlikte kullanıldığı hibrit e-BOXER motora sahip iki Subaru modelinin ilk gösterimi 5 Mart 2019’da Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilecek

11 Şubat 2019 Pazartesi 16:52
Subaru hibrit e-BOXER motorlu 2 modelini tanıtacak

İSTANBUL (AA) - Subaru Cenevre Otomobil Fuarı’nda e-BOXER motorla donatılan iki modelini tanıtacak.

Subaru açıklamasına göre, Boxer motor ve elektrikli motorun birlikte kullanıldığı hibrit e-BOXER motora sahip iki Subaru modelinin ilk gösterimi 5 Mart 2019’da Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilecek.

Subaru, Cenevre Otomobil Fuarı’nda hibrit e-BOXER motora sahip modellerin yanı sıra yeni ön tasarıma ve yeni 2.0 litre atmosferik BOXER motor seçeneğine sahip Levorg modelinin de tanıtımını yapacak.

Subaru’nun e-BOXER modelleri için özel olarak hazırlanan https://www.subaru.eu/e-boxer web sitesi ise 5 Mart 13:00’te (TSİ) yayına alınacak.

Anahtar Kelimeler:
SubaruSubaru E-BOXER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.