Suşehri Belediye Başkanı Yüksel, halk pazarında Kovid-19 tedbirlerini denetledi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçedeki halk pazarında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini denetledi.Pazar esnafıyla bir süre sohbet eden Yüksel, salgın döneminde dikkatli olunması uyarısında bulundu.Salgınla...

27 Mayıs 2021 Perşembe 17:09
Suşehri Belediye Başkanı Yüksel, halk pazarında Kovid-19 tedbirlerini denetledi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçedeki halk pazarında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini denetledi.

Pazar esnafıyla bir süre sohbet eden Yüksel, salgın döneminde dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Salgınla hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini belirten Yüksel, alınan tedbirlerle vaka sayısında düşme yaşandığını ifade etti.

Yüksel, toplumsal alanlardan olan halk pazarındaki esnaflara salgınla mücadele büyük görevler düştüğünü vurgulayarak, vatandaşların sebze ve meyve seçmesine izin verilmemesi gerektiğini dile getirdi.

Salgınla mücadelede maske, mesafe ve temizlik kurallarının çok önemli olduğuna dikkati çeken Yüksel, "Bu konuda gerek güvenlik kuvvetlerimiz, gerek zabıta ekiplerimiz sürekli kontroller yapıyor. Vatandaşlarımızdan da bu kurallarına uymalarını rica ediyoruz." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.