Suşehri'nde asfalt çalışması

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, asfalt çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini söyledi. Yüksel, asfalt çalışması devam eden Yalnızbağlar Mahallesi Kızıldağ Sokak, Karşıyaka Mahalle yolu ve Cumhuriyet Üniversitesine...

02 Kasım 2020 Pazartesi 15:53
Suşehri'nde asfalt çalışması

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, asfalt çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini söyledi.

Yüksel, asfalt çalışması devam eden Yalnızbağlar Mahallesi Kızıldağ Sokak, Karşıyaka Mahalle yolu ve Cumhuriyet Üniversitesine bağlı yerleşke alanında başlatılan asfalt çalışması yapılan yerlerde incelemelerde bulundu.

İlçenin coğrafi yapı itibarıyla geniş bir alana sahip olduğuna işaret eden Yüksel, Parkesiz ve asfaltsız yol bırakmayacaklarını vurguladı.

Yüksel, 2014 yılından itibaren ilçeye ait 700 cadde ve sokakta gerek alt yapı gerekse üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, "Her mahalle her sokağa hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Tabi ki öncelikle israf olmaması açısından tüm yerlerin alt yapı çalışmalarını tamamladık. Sonra ise üst yapısında gerek asfalt gerekse parke taşı döşemesi yaparak halkımıza hizmet götürüyoruz. Bu çalışmalarımızı program dahilinde gerçekleştiriyoruz. Halkımızın sabırlı olmasını arzu ediyorum. Tüm sokaklarımızı güzel görünüme kavuşturacağız." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Suşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.