Suşehri'nde Kemalpaşa Mahallesi mezarlığında çevre düzenleme çalışması sürüyor

SİVAS (AA)- Sivas'ın Suşehri ilçesinde belediye ekipleri Kemalpaşa Mahallesi mezarlığında çevre düzenlemesi yapıyor.D-100 karayolu kenarında bulunan mezarlıkta başlatılan çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Suşehri Belediye...

05 Temmuz 2021 Pazartesi 16:19
Suşehri'nde Kemalpaşa Mahallesi mezarlığında çevre düzenleme çalışması sürüyor

SİVAS (AA)- Sivas'ın Suşehri ilçesinde belediye ekipleri Kemalpaşa Mahallesi mezarlığında çevre düzenlemesi yapıyor.

D-100 karayolu kenarında bulunan mezarlıkta başlatılan çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Mezarlık kapılarının yenilendiğini, taziye bölgesinin parke taşı döşeme işlemlerinin yapıldığını aktaran Yüksel, "Ebedi istirahat yerimiz olan mezarlıklarımıza 7 yıldır büyük önem veriyoruz. Gerek çevre düzenlemesi gerekse ağaçlandırma konularında büyük çalışmalara imza attık. Bu çalışmalar yeterli değil, daha eksiklerimiz var. Bunları da yapmaya devam ediyoruz. Kemalpaşa'da bulunan bu mezarlığımızın eksiklerini bayrama kadar tamamlayacağız." dedi.

Ayrıca mezarlık ziyaretine gelen vatandaşların ana yoldan geçmelerinin tehlike oluşturmasından dolayı, ilgili kurumla yapılan üst geçit konusundaki yazışmaların olumlu sonuçlandığını dile getiren Yüksel, "Şuanda malzemeleri geldi. İnşallah kısa sürede montaj çalışmaları da yapılarak, üst geçidimiz de halkımızın hizmetine sunulacaktır." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SuşehriÜst Geçit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.