Suşehri'nde, kısa film yarışmasında dereceye giren kişi kamerayla ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri paydaşlığında "umut" teması ile düzenlenen kısa metrajlı film yarışmasında dereceye giren kişi kamera ile ödüllendirildi.Kısa metrajlı...

26 Aralık 2020 Cumartesi 15:04
Suşehri'nde, kısa film yarışmasında dereceye giren kişi kamerayla ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri paydaşlığında "umut" teması ile düzenlenen kısa metrajlı film yarışmasında dereceye giren kişi kamera ile ödüllendirildi.

Kısa metrajlı film yarışmasında "Bekleyiş" adlı eseri ile ikincilik ödülüne layık görülen Suşehri Gençlik Merkezi gönüllüsü Ali Ramazan Alas'a kamera ödülünü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Suat Yüksel ve Gençlik Merkezi Müdürü Murat Zorlu takdim etti.

Yüksel, bu tür etkinliklerin gençlere kısa film yapımını özendireceğini belirtti.

Zorlu ise gençlerin duygu ve düşüncelerini görsel sanat çalışmalarıyla sergileyebilmelerinin çok önemli olduğunu vurguyarak, Ali Ramazan Alas'ı tebrik etti.

Anahtar Kelimeler:
Suşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.