Talas Belediyesi kırsal mahallelere kar küreme aparatları hediye etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Talas Belediyesi kış hazırlıkları kapsamında kırsal mahallelere kar küremede kullanılan "tesviye bıçağı" hediye etti.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, mahalle muhtarlıklarına verilen ekipman ile...

16 Kasım 2021 Salı 12:19
Talas Belediyesi kırsal mahallelere kar küreme aparatları hediye etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Talas Belediyesi kış hazırlıkları kapsamında kırsal mahallelere kar küremede kullanılan "tesviye bıçağı" hediye etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, mahalle muhtarlıklarına verilen ekipman ile büyük kar küreme araçlarının giremediği dar sokaklarda etkin kış çalışmaları yürütülmesi hedefleniyor.

Kırsal mahallelerin tamamına dağıtılan tesviye bıçakları ile muhtarlıklar acil durumlara hazırlıklı hale getiriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kuruköprü Mahalle Muhtarı Bilal Yardım, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın, kırsal mahallelere yönelik birçok hizmetinin bulunduğunu belirtti.

Yardım, "Talas, Talas olalı böyle başkan görmedi. Mustafa Yalçın başkana teşekkür ediyorum. Tarlada var, masada var. Çiftçinin tohumunu da düşünüyor, evinin ekmeğini de düşünüyor. Bugün de kar küreme aparatlarını teslim etti. Bu hizmet için ve mahallemize yapılan asfaltlardan ve ağaç dikimlerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kamber Mahalle Muhtarı Ömer Navruz da hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.