Talas'taki antika mezatı yoğun ilgi gördü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Talas ilçesindeki Antika Pazar'ında, Kemal Erol'un organizatörlüğündeki antika mezatının yoğun ilgi gördüğü bildirildi. Talas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçenin tarihi güzelliklerini...

15 Kasım 2021 Pazartesi 10:54
Talas'taki antika mezatı yoğun ilgi gördü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Talas ilçesindeki Antika Pazar'ında, Kemal Erol'un organizatörlüğündeki antika mezatının yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Talas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçenin tarihi güzelliklerini barındıran Harman Mahallesi Meydanı'nda "Tarihe Yolculuk" sloganıyla her ayın ikinci pazar günü kurulan pazarda, bu hafta da birbirinden değerli antika ürünler alıcısıyla buluştu.

Kayseri'nin en dikkat çekici sosyo-kültürel etkinliklerinden birisi olan Talas Antika Pazarı ve Antika Mezatı bu hafta da vatandaşların akınına uğradı.

Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da pazarı gezerek satışa sunulan ürünleri inceledi, alışveriş yaptı.

Şehir içinden ve dışından antika tutkunlarının bir araya geldiği pazarda Yalçın, standları gezerek antika severler ve antikacılarla sohbet etti.

Pazarda ayrıca günün sonuna doğru Kemal Erol'un organizatörlüğünde antika mezatı gerçekleştirildi.

Antika ev eşyalarından, sanat eserlerine, koleksiyon ürünlerinden antika silah ve bıçaklara kadar pek çok değerli ürünün satışa sunulduğu mezat, antika severler tarafından ilgiyle takip edildi.


Anahtar Kelimeler:
KayseriTalasAntika Pazar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.