Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde koordinasyon toplantısı

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde "İlçe Müdürleri Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirildi.Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız başkanlığındaki toplantıya,...

08 Ekim 2018 Pazartesi 13:06
Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde koordinasyon toplantısı

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde "İlçe Müdürleri Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirildi.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız başkanlığındaki toplantıya, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe müdürleri katıldı.

Yıldız, toplantıda yaptığı konuşmada, "Bu toplantılarımızı, sahada karşılaşılan problemler, çözüm önerileri ve karşılıklı fikir alışverişi yaparak ilimiz tarımını daha iyi noktalara getirmek için yapıyoruz. 2018 yılı ilimizde tarımsal anlamda verimli bir yıl oldu. Özellikle yağışların mevsiminde yağması nedeniyle bazı lokal hasarlar hariç ciddi bir hasarla karşılaşmadık." ifadelerini kullandı.

Hayvan sağlığına büyük önem verdiklerini, aşılama çalışmalarına ve yeni doğan buzağıların küpeleme faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ettiklerini aktaran Yıldız, şunları kaydetti:

"Yaptığımız bu uygulamaların 9 Ekim'e kadar düzenli bir şekilde sisteme girilmesi gerekir. Buzağı desteklemeleri kapsamında kayıtlar çok önemli. Bir buzağı desteği 550 lira, amacımız tek bir buzağının dahi desteksiz kalmamasıdır. Bu konuda arkadaşlarımızdan fedakarlık bekliyoruz. Biliyoruz ilçelerimizde personel yetersizliğinden dolayı problemlerimiz var. Ben sizlerin yine de en iyi şekilde hizmet vereceğinize inanıyorum."

Daha sonra şube müdürleri ve ilçe müdürleri yapılan çalışmalar ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.