Tarım ve Orman personeline kurtarma eğitimi verildi

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeline yönelik “Kurtarma ve Türkiye Afet Müdahale Planı Bilinçlendirme" konulu eğitim verildi. Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, kurumun konferans salonunda gerçekleştirilen...

27 Aralık 2018 Perşembe 11:24
Tarım ve Orman personeline kurtarma eğitimi verildi

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeline yönelik “Kurtarma ve Türkiye Afet Müdahale Planı Bilinçlendirme" konulu eğitim verildi.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, kurumun konferans salonunda gerçekleştirilen programa Sivas Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci ve kurum personeli katıldı.

Ekinci, programda yaptığı konuşmada, toplumun tamamının veya belli kesimlerinin normal hayat ve faaliyetlerini durduran veya kesintiye uğratan, acil müdahaleyi gerektiren olaylar ve bu olaylar meydana geldiğinde kurumların izlemesi gereken yollar hakkında bilgi verdi.

Eğitim kapsamında afetlerin önceden tahmin edilerek risklerin azaltılması ve gerekli önlemlerin alınması, afet çeşitlerine göre kurtarma, tahliye, KBRN ile afetler karşısında nelere dikkat edilmesi gerektiği konuları anlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
EğitimSivas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.