Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden albay toprağa verildi

ÇANKIRI (AA) - Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İkmal Albay Erol Buran (49), memleketi Çankırı’da toprağa verildi.Akdeniz Bölge Komutanlığı Muayene ve Kabul Komisyonu Başkanlığı’nda görevli iken yakalandığı...

30 Mayıs 2022 Pazartesi 20:18
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden albay toprağa verildi

ÇANKIRI (AA) - Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İkmal Albay Erol Buran (49), memleketi Çankırı’da toprağa verildi.

Akdeniz Bölge Komutanlığı Muayene ve Kabul Komisyonu Başkanlığı’nda görevli iken yakalandığı hastalık nedeniyle hayatını kaybeden İkmal Albay Erol Buran'ın Türk bayrağına sarılı tabutu Ahmet Yesevi Camisi’ne getirildi.

Evli ve bir çocuk babası olan Buran'ın cenazesi ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sarıbaba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Mutlu Genç, askeri erkan, yakınları ile vatandaşlar katıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.